2012. november 29., csütörtök

PÁRHUZAMOS UNIVERZUMOK


Léteznek párhuzamos világok?
A gép előtt ülsz? Lehet, hogy van valaki, aki pont ugyanúgy ül, pont ugyanabban a székben, ugyanabban a városban, ugyanabban a házban? Bizony meglehet, hogy te vagy az, egy párhuzamos univerzumban.
Már nem csak fantasztikus művekben szerepel ez a kifejezés. A tudósok is kezdik elfogadni. 
Milyen lenne találkozni egy korábbi önmagunkkal, vagy egy jelenleg létező, ám másik világban élő énünkkel? Ha semmissé tehetnénk a teret, és utazhatnánk az időben, hogy lássuk, kikké válhatunk, és milyen döntéseken keresztül vezet az út? Mi van, ha a tudatunk végtelen kifejeződése jóval hatalmasabb, mint valaha képzeltük volna? Ha minden elképzelhető dolog már egyszer megvalósult, és csak azt hisszük, hogy újat találtunk fel?
De mi is az a párhuzamos univerzum? 
Többféle definíciója van, mert arról is többféle az emberek elképzelése, milyen elvek alapján működhet a dolog. Az egyik szerint egy másik dimenzióban lévő univerzum. Ez a feltételezett univerzum egy, a miénktől eltérő másik síkon létezik. Csak feltételezett, mert bizonyítékunk nincs róla. De vannak másmilyen teóriák is, ezek szerint nem is egy, hanem rengeteg különböző univerzum létezik, minden egyes „megtörténhetett volna” eseménynek egy. Például, ha moziba hívnak, az eseménynek kétféle kimenetele lehet. Vagy elmész, vagy nem. Az egyik univerzumban elmész, a másikban nem. Ha nem mész el, mondjuk, leülsz olvasni, vagy főzöl. Ha elmész, veszel pattogatott kukoricát vagy nem. Szóval a síkok száma végtelen, és egyre több lesz. 
Mi az időutazás?
Sokak szerint az időutazás és a párhuzamos univerzumok között valamiféle összefüggés van. Az egyik felfogásban, ha „idő utazol”, nem az időben utazol vissza, hanem egy párhuzamos univerzumba érkezel, ami a kívánt időszakban létezik. Ott lesznek azok az emberek, akikre számítasz, de ők egy párhuzamos sík lakói, nem a múlté. Persze, ezt te akkor nem tudhatod. És amikor visszatérsz, azt hiszed, az időben utazol, pedig ugyanabban az időben maradsz, csak síkot váltasz. 
A leghíresebb paradoxon

Az időutazás egyik leghíresebb paradoxona az úgynevezett „nagyapa-paradoxon”. Azaz, ha valahogy megölöd a nagyapádat, mielőtt lehetősége lenne apád megszületéséről gondoskodni, te sem születhetsz meg. És ha nem születtél meg, nem mehetsz vissza az időben megölni őt. De a dolog nem stimmel, ha párhuzamos univerzumba utazol, a paradoxon így megdől. Ha a párhuzamos univerzumban meg is ölöd, a sajátodban tovább él, és minden megy a maga útján. 
Én és én
A párhuzamos világok - vagy idősíkok, dimenziók - Richard Bach-féle hívei azt vallják, hogy az életünk, az előzőek és az eljövendőek is,valami mátrix-szerű összefonódásban léteznek: végtelen számú útvonal, és mind az egy-egy elágazásnál hozott döntés szerint alakul. És bár "beszélhetünk" valamelyik régi önmagunkkal, hogy más döntést hozzon az út során, a végeredmény ugyanaz lesz: egy másik régi önmagunk majd kiegyenlíti a sors matekját.

Egy másik elképzelés szerint a párhuzamos dimenziókban élő önmagunk ugyanaz a személyiség, ám más környezetben, más képességekkel, más kapcsolatokkal és más motivációkkal létezik. Lehet, hogy a mostani, jelen önmagunk számára tudatos énünk egy teljesen szociális, hasznos honpolgár, míg egy párhuzamos dimenzióban épp halomra öljük a politikusokat, értelmi fogyatékosak vagyunk, vagy különc zseniként tengetjük napjainkat. 
A polaritás törvénye
A párhuzamos életek úgynevezett nem-fizikai életek, amelyek kiegészítik, ellenpontozzák a jelen életet. Ha most nagyon gazdag vagy, egyik párhuzamos életedben biztos, hogy szegénységben élsz. Ha itt magányos vagy, egy párhuzamos világban boldog családod van. A polaritás törvénye értelmében bármilyen teremtés az ellentétes teremtést hozza létre egy másik, párhuzamos világban. Ennek a célja az energiák egyensúlyának fenntartása, ami legtöbbször az álommal valósul meg.
Hogyan lehet átjutni egy másik síkra?
Állítólag a katonai kutatók rájöttek, hogyan tűnnek el és bukkannak fel az ufók. És ha már tudják, a módszer jobb, mint a lopakodó vadászgépek. A támadók egyszerűen csak átlépnek egy másik univerzumba, ott haladnak, és a célpontnál ”visszabukkannak”. Sima ügy, nem? Na persze, arról még fogalmunk sincs, hogyan lehet tudatosan átjutni egy másik síkra. És semmi tudományos bizonyítékunk, hogy léteznek-e más síkok. De ha ezeket mind tudnánk, nem kellene lopakodásra használni a párhuzamos univerzumot. Köthetnének szövetséget, például az ott élőkkel. Ha esetleg fejlettebbek nálunk, kölcsön adhatnának nekünk mindenféle tárgyat. Vagy átjárhatnánk kirándulni.

Kísértet?
A Paranormális jelenségek egy része talán nem is kísértet, esetleg csak két sík átfedése. Ilyen lehet Gettysburg környéke is. Állítólag itt rengeteg a kísértet. Ami talán normális is, mert sok ezer ember halt meg ott. De rengetegen számolnak be még a mai napig is arról, hogy polgárháborús katonákat látnak, és hallják is őket. Lehet, hogy egy másik síkon még mindig folyik a polgárháború, és csak átpillanthatunk néha?

Az álmok üzenete
A párhuzamos síkok teljes, összeadott realitását nevezhetjük felettes tudatnak - néha tudatalattinak hívják. Állítólag ezt tapasztaljuk meg álmunkban, és a célja a folyamatnak az, hogy ezeket az élményeket apránként belevegyük a tudatos működésbe ebben az idősíkban. Aki hisz a párhuzamos világokban, különösen figyeljen az álmaira, mert sokszor szükséges és hasznos a jelen élethez az, amit egy párhuzamos énünk üzen vagy tanít. Ha nem tud fizikai formát ölteni énünk ellentétes polaritása, akkor nem-fizikai módon fejezi ki magát: álmunkban élünk át különböző eseményeket, és a gondolatok velünk maradnak. 
Mit kezdhetsz a párhuzamos világokkal?
Azt javasolják, engedd be a tudatodba. Olyan információk, készségek birtokába juthatsz így, amiket teljesen bele tudsz illeszteni a jelenlegi életedbe, és gazdagíthatod vele azt."Lenyúlhatsz" párhuzamos világokból olyan tudásokat, mint például hogyan kell zenét szerezni, szellemi tanítóvá válni, találhatsz nálunk ismeretlen gyógymódokat vagy technikai újításokat, de saját magad más oldalait, emócióit, hozzáállásait is megismerheted. Ki tudja, talán életcélt, vagy küldetést is kaphatsz, talán egészen más irányt vesz az életed, ha kinyitod magad a párhuzamos dimenziók üzeneteire.

Állítólag 36 különböző valóságsík létezik, és mindegyiken ugyanolyan meggyőződéssel játsszák az "egyetlen" élet nevű játszmát, mint mi itt. És persze azok is mi vagyunk, csak más felállásban...
PÁRHUZAMOS UNIVERZUMOK:
TEDD A SZÁNDÉKODAT VALÓSÁGODDÁ!Ez egy tíz lépésből álló program a szándék megvalósítására - nevezetesen, hogy sikeresnek érezd magad, és bőséget vonzz az életedbe:

1. lépés: Szemléld a világot bővelkedő, mindennel ellátó barátságos helyként! Újra elmondom, hogyha megváltoztatod világszemléleted, megváltozik a világ, amelyet szemlélsz. Ha bővelkedőnek és barátságosnak látod a világot, szándékaid valódi lehetőségek. Ténylegesen bizonyossággá fognak válni, mert a magasabb frekvenciaszintekről tapasztalod meg a világodat. Az első lépés értelmében olyan világra legyél fogékony, amely ellát téged, nem pedig korlátoz! Olyan világot láss magad előtt, amely a sikeredet és bőségedet hajtja, nem pedig összeesküvést sző ellened!

2. lépés: Erősítsd meg magadban a következőt: „ Sikert és bőséget vonzok az életembe, mert ez az ami vagyok.” Ezáltal rezgéseid harmóniába kerülnek Forrásoddal. Célod nullára csökkenteni a távolságot vágyaid tárgyai és azon hatalom között, amelyből életedbe vonzod őket. A bőség és siker nem a külvilágban várják, hogy megmutatkozhassanak neked. Máris te magad vagy mindkettő; a Forrás pedig csak olyasmivel láthat el, ami létének – következésképpen a te lényednek része.

3. lépés: Őrizd meg a megengedő beállítottságot! Az ellenállás diszharmónia a bőség utáni vágyad és a képességeiddel vagy érdemtelenségeddel kapcsolatos hiedelmeid között. A megengedés tökéletes összhangot jelent. A megengedő beállítottság azt jelenti, hogy ügyet sem vetsz mások törekvéseire, hogy eltántorítsanak téged. azt is jelenti továbbá, hogy nem támaszkodsz többé korábbi ego-irányultságú hiedelmeidre azzal kapcsolatban, hogy a bőség része, avagy nem része-e az életednek. A megengedés hozzáállásával a negatív gondolatok vagy kétségek formájában jelenlevő ellenállás egészét, annak egyszerű tudatával helyettesítheted, hogy te magad és a Forrásod egyek vagytok. Képzeld magad elé, ahogyan a vágyott bőség szabadon árad, egyenesen hozzád! Zárkózz el az olyan cselekedetektől és gondolatoktól, amelyek veszélyeztetik az összhangodat Forrásoddal!

4. lépés: Használd fel a jelen pillanatot azon gondolataid aktiválására, amelyek összhangban vannak a szándék hét arcával! A kulcskifejezés itt a jelen pillanat. Tudatosítsd magadban most rögtön, ebben a pillanatban, ha úgy véled, hogy életednek ebben a szakaszában lehetetlen megváltoztatnod a hitrendszeredet alkotó gondolataidat! Vagy inkább kudarcra ítéled önmagad azzal a gondolatmenettel, hogy mivel egy egész hosszú életen át gyakoroltad a szűkölködés megerősítését, és ellenállást fejtettél ki sikereddel és bőségeddel szemben, így egyszerűen nem maradt elég időd azon gondolatok ellensúlyozására, amelyek múltbeli hitrendszeredet alkotják?

Amellett dönts, hogy megszabadulsz ezektől az emberöltőnyi hiedelmektől, és most rögtön elkezdesz olyan gondolatokat aktiválni, amelyek lehetővé teszik, hogy jól érezd magad! Ahányszor csak valaki megpróbál meggyőzni arról, hogy a vágyaid hiábavalók, mondd ezt: ,,Jól akarom érezni magam!" Ha kísértést érzel, hogy visszatérj a szándékkal diszharmonikus, alacsony energiájú gondolatokhoz, mondd ki: ,,Jól akarom érezni magam!" Jelen pillanataid együttesen végül aktiválják azokat a gondolatokat, amelyektől jól érzed magad, s ez annak a jele, hogy újra összekapcsolódtál a szándékkal. Ha jól akarod érezni magad, ez egyenértékű azzal, hogy Istent akarod érezni magadban. Ne feledd: ,,Isten jó, és csupa jót teremtett."

5. lépés: Olyan cselekedetekbe fogj, amelyek tápot adnak a sikerrel és a bőséggel kapcsolatos érzéseidnek! A kulcsszó itt a cselekedet. Én úgy nevezem ezt, hogy úgy cselekedni, mintha..., vagy a végeredményből kiindulva gondolkodni, és eszerint cselekedni. Tedd testedet abba a sebességbe, amely a bőség és a siker fele repít! Cselekedj szenvedélyes érzelmeid alapján, mintha a bőség és a siker, amelyre törekszel, már jelen is lenne az életedben! Ha idegenekkel beszélsz, vigyél szenvedélyt a hangodba! Ihletetten felelj a telefonhívásokra! Az önbizalom és az öröm magaslataró1 vegyél részt a felvételi elbeszélgetéseken! Olvasd el az életedben titokzatos módon felbukkanó könyveket, és szentelj koncentrált figyelmet a beszélgetéseknek, amelyek arra mutatnak, hogy valami új dolog hív téged!

6. lépés: Ne feledd, hogy jóléted és sikered másoknak is javára válik, és hogy senki sem lesz híján a bőségnek amiatt, mert te mellette döntöttél! Ismétlem: a bőség kimeríthetetlen. Minél inkább kiveszed a részed az univerzum nagylelkűségéből, annál több mindent tudsz megosztani másokkal. E könyv írása közben csodálatos bőség áramlott az életembe számos úton-módon. De ami még lényegesebb, a könyv szerkesztői és grafikai tervezői, a kamionsofőrök, akik a könyvet szállítják, a járműipari munkások, akik a kamionokat összeszerelik, a farmerek, akik élelemmel látják el a járműipari dolgozókat, a könyvesbolti eladók... mindnyájan részesülnek a bőségből amiatt, mert követtem boldogságom útját, és megírtam ezt a könyvet.

7. lépés: Kövesd figyelemmel érzelmeidet, mint a szándék egyetemes szellemével való kapcsolatod irányítórendszerét! A szenvedélyhez és az üdvös boldogsághoz hasonló, erős érzelmek azt jelzik, hogy kapcsolatban állsz a Szellemmel, vagy ha úgy tetszik, az ihletettség állapotában vagy. Ha ihletett vagy, szunnyadó erőket hozol működésbe, és a bőség, bármely formájában törekszel is rá, özönleni fog az életedbe. Ha viszont a harag, a gyűlölet, a szorongás, a kétségbeesés és hasonló érzelmek alacsony energiait éled át, ez annak a jele, hogy jól lehet vágyaid erősek, ám egyáltalán nincsenek szinkronban a szándék energiamezejével. Ezekben a pillanatokban idézd emlékezetedbe, hogy jól akarod érezni magad, és próbálj meg egy olyan gondolatot aktiválni, amely ezt a jó közérzetet táplálja!

8. lépés: Áraszd éppolyan nagylelkűen bőségedet a világra, ahogyan a szándék energiamezeje teszi veled! Ne szakítsd meg a bőség energiainak áramlását azzal, hogy felhalmozod vagy kisajátítod a kapott dolgokat! Tartsd mozgásban ezeket az energiákat! Jólétedet használd fel mások szolgálatában, egódnál nemesebb ügyek érdekében! Minél nagyobb függetlenségre teszel szert, annál tökéletesebb harmóniában leszel mindenek teremtő Forrásával.

9. lépés: Szánd rá a szükséges időt, és meditálj a benned lakozó Szellemről, mint sikered és bőséged forrásáról! A meditáció gyakorlatát semmivel sem helyettesítheted. A bőség esetében ez különösképpen érvényes. Meg kell értened, hogy jelened tudatossága bőséged kincsestára. Ha Isten nevének hangjait mantraként ismételgeted, olyan technikát alkalmazol, amely az írott történelemmel egyidős. Én magam különösképp vonzódom a meditació korábban említett formájához, a japá-hoz. Tudom, hogy működik.

10. lépés: Érezz hálát minden iránt, ami az életedben megnyilvánul! Légy hálás, áhítattal és megbecsüléssel telt még akkor is, ha vágyad eddig nem teljesült! Még életed legsötétebb napjaira is hálásan kell tekintened. Minden, ami a Forrásból származik, célirányosan történik. Légy hálatelt, miközben képessé válsz az újracsatlakozásra ahhoz a hatalomhoz, amelyből minden mással egyetemben származol!


Benned rejlik az az erő, amely világokat és univerzumokat teremt, s a vonzás és az energia révén működik. Minden rezeg; mindennek megvan a maga rezgési frekvenciája. Ahogyan Szent Pál mondotta: ,,Az Isten pedig hatalmas arra, hogy rátok árassza minden kegyelmét." Hangolódj rá Isten frekvenciájára, és neked sem marad semmi kétséged efelől!

2012. november 28., szerda

FGF / SaLuSa / 2012-11-23salu


SaLuSa – 2012. november 23.
Mike Quinsey közvetítése
Hogy a világbékét megvalósíthassátok, véget kell vetni mindenfajta háborús megmozdulásnak és ha a szükség kívánja, rendelkezünk olyan eszközökkel, amivel biztosíthatjuk, hogy ez sikeresen véghez vigyük. Az Új Korban nincs helye az ilyen alacsony rezgéstartományoknak! Időközben már könnyebb ezen a téren sikeresnek lenni, mivel a fokozódó tudatszint ahhoz vezet, hogy egyre több lélek utasítja el minden téren a háborúval kapcsolatos dolgokat. Sőt egyes ’kemény kötésű’ veteránok is készek a váltásra és felismerik a békéért való munka erényeit. Lassan átlátják, hogy a „felhívás a haza védelme érdekében” már a múlté és alattomos módon másfajta célokra sajátították ki. Ha ezek az emberek ráébrednek a valóságra, akkor az Illuminátus nagy gyorsasággal veszíti el a fegyveres erők fölötti hatalmát és irányítását. A sötétek valójában egykori mivoltukhoz képest lemerültek és elfáradtak és nincs visszaút számukra (a régi körülményekhez), mert ez nem megengedett.
Az előttetek álló jövőben nem lesz szükségetek fegyveres erőkre, mert védőrendszereitek lesznek, melyek távol tartják a hívatlan betolakodókat  a bolygótól. És itt van még a FÉNY Galaktikus Föderációja, mely a világegyetem rendőrségeként működik. Technológiáink képesek felismerni a bolygó szférájába behatolni szándékozó űrjárműveket. Ha szükséges képesek vagyunk a fénysebességnél gyorsabban ’haladni’, mivel az univerzum több szektorában találhatóak azon területek, amik a mi felelősségünkhöz tartoznak. Ezen felül az ’Ashtar-Parancsnokság’ is itt van, akik lényegében ugyanúgy dolgoznak, mint mi és nekik is meg van a sajátterületeik, melyért felelősséggel tartoznak. Mindent összefoglalva, mindegyik bolygót megfelelően védünk és a bolygók népei(tulajdonképpen) békében és szabadságban élhetnek. A Ti régi Földetek is védve volt a beavatkozástól, hogy lehetővé tegyük a szabad akaratotok kifejezését fejlődésétek folyamán, de az általános alacsony rezgések okán kénytelenek voltunk a hasonló rezgésszintű civilizációknak engedni, hogy kapcsolatot vegyenek fel veletek.
Ha túlléptek a felemelkedés előttetek álló pontján, akkor nyitottakká váltok a hasonló SZERETET- és FÉNY-rezgésszintű látogatók számára. Bennük bízhattok, és egyszerűen örömötöket lelhetitek abban, hogy megismeritek, hogyan élnek más civilizációk. Nagy dolgokat éltek át, amikor más bolygókat látogattok meg, melyek különböző nagyságúak- néha még a jelenlegi Napotoknál is nagyobbak. A legtöbb fejlett civilizáció elfogadhatónak tartja, hogy egy bolygó belsejében éljen, mivel a legtöbb bolygó üreges belülről. Ez az eset áll fenn a ti Belső Bolygótokon is, ahol a lények saját Nappal rendelkeznek, így nem is szembeötlő, hogy „odalent” vannak. Az ottani lakosok nálatok fejlettebbek és kivárják a megfelelő időpontot, hogy bemutatkozzanak nektek. Ők a ti „elődeitek”, akik Lemúria bukásával a ’Belső Földre’ menekültek. Egyesek közületek korábban már meglátogatták őket és élménybeszámolóik továbbra is hozzáférhetőek. [pl. Richard E. Byrd admirális beszámolója–ford.megj.]
Sok információ van, amit visszatartottak tőletek és ezért a felemelkedés után sok pótolnivalótok lesz. Nem kell tovább a sötétségben [tudatlanságban] tartani és valótlan dolgokkal traktálni benneteket, és ahogyan ti mondjátok: „Az igazság felszabadít.” Feltörik a benneteket fogva tartó időhurok és segíteni fogunk nektek, hogy megkülönböztethessétek az igazat a valótlantól. Ha egyes emberek még kétkedőek maradnának, vannak eszközeink, hogy bizonyossággal szolgáljunk a valósról. Nem kényszerítjük rátok az igazságot és egyesek még egy darabig ragaszkodni fognak a régi hitbeli meggyőződéseikhez. Rendelkeztek a saját ’Feljegyzések Csarnokával’, ahol az összes életciklusotok dokumentálásra került; ezért ezek nem képezhetik vita tárgyát. Visszatekintést adnak minden reinkarnációtokról és ez egyes emberek számára kijózanító gondolat lesz.
Kedvesek, higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy az életet nem vesszük mindig véresen komolyan, hogy ne tudnánk tréfálkozni és ne lennénk örömteliek. Boldogan éljük életünket, és az egymás közötti közelség szorosabbá válik, amikor megosztjuk egymással a humor adta örömöket. Bár természetesen nem tapasztaljuk szükségletbeli hiányaitokat és aggodalmaitokat; de ti is fényt hozhattok mások napjaiba, ha egy jót nevettek velük együtt. A nevetés jelen van az egész univerzumban és minden lélek érti legbelül és értékeli a vicces helyzeteket vagy egy humoros megjegyzéseket. A nevetés jó kedvre derít és felemeli a szellem rezgésszintjét! De egy kellemes szórakozás sosem mások kárára van, mikor valakit nevetségessé tesznek. Szívetek mélyén még mindannyian ’gyermekek’ vagytok, akik azonban a felnőtté válás közepette egy bizonyos fokú tartózkodást sajátítottak el, mert már túlhaladottnak tekintenek a gyermeki viccre, szórakozásra. Lazítsatok és legyetek a bennetek rejlő gyermekké és ismerjétek fel az élet vidám oldalát!
Nem vagytok messze, hogy meglássátok az előttetek álló nagy változás első jeleit, szövetségeseink keményen dolgoznak, hogy megteremtsék a lehetőséget a mi csatlakozásunkhoz. Tisztában vagyunk a kötelességeikkel és tudjuk, hogy lelkesek a ti szolgálatotokban, hogy megadhassák az utolsó lökést a felemelkedés irányában. Mindenképpen így lesz, akkor is, ha ez azt jelentené, hogy bizonyos történések egy időre elhalasztásra kerülnek. De egyes változások fontosabbak, mint mások és figyelni fogjuk a felfedés bejelentésére utaló első jeleket. Bizonyos tekintetben nem érzitek szükségességét, hogy nekünk is részt kell vállalnunk a történésekben, de időközben létezésünk közismerté vált és tudjátok mellettetek állunk. De szükségünk van a hivatalaitok elismerésére is, hogy végre a nyilvánosság elé léphessünk nálatok. Továbbra is fenntartjuk az opciót, hogy kikényszerítsük a dolgokat; de ez a végső választási lehetőség lenne, a szükséges eljárási mód szerint. Minden tekintetben jobban szeretnénk, ha ti lennétek, akik saját igyekezetetekkel idéznétek elő a [hivatalos] felfedést. De hogy korrektek legyünk, az is ide tartozik, hogy már nagyon is gyakorta kérvényeztétek petíciókban és kérelmekben, hogy a dolgok végre ’beinduljanak’, de egy államvezető sem elég bátor ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjen. Bár értékeljük a dolgok józan kezelését, de most eljött már az ideje felhagyni a bátortalansággal és elismerni azt, amit a lakosság javarésze már amúgy is tud. Függetlenül a történésektől egyre gyakrabban láttatjuk magunkat [hajóinkat] és örülünk nagyon, hogy képesek vagytok félelem nélkül elfogadni bennünket, ami korábban nem volt általános reakció. Érezzük, hogy készen álltok fogadásunkra és ez felgyorsítja a mi válaszunkat.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és tolmácsolom a FÉNY Galaktikus Föderációjának abbéli kívánságát, hogy Mindannyian terjesszétek a SZERETET a világban. A Szeretetből soha sem lehet túl sok és segíteni fogtok, hogy exponenciális mértékben növekedjen, mikor már szinte készen álltok a felemelkedésre. A Föld csodás látványt nyújt: a tőletek származó FÉNNYEL telített és ez azt mutatja, mennyire jól reagáltatok a hívásra, hogy összekészülődjetek a felemelkedésre. Már sok segítséget nyújtottak nektek és soha nem volt szándékolt, hogy egyedül kelljen szembenéznetek a kihívásokkal; így kell történnie, ha ráléptek a magasabb dimenziókat követő ösvényre.
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. November 27.

Sheldan Nidle által 
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

3 Cib, 4 Yaxk'in, 9 Eb

Dratzo! Visszatérünk! Jelenleg is titkos módban vagyunk. Olyan felügyelő bizottságok felállításával foglalkozunk, melyek Földi szövetségeseink azon szerveződéseit irányítják, amik az új birodalmatok számára felálló pénzügyi és kincstári rendszer kihirdetésének felelősei. Ezek a bizottságok csak hat-kilenc hónapig maradnak aktívak az új rendszer beindulását követően. A papírpénz rendszer, ami világotokon még mindig fennáll, egyre közelebb kerül az összeomláshoz. A sötét összeesküvés által felhalmozott elsöprő adósság minden egyes nappal egyre jobban kihat a rendszer működésére. Egy hatalmas színlelést tartanak fenn a közösségi fogyasztásról az által, hogy csak a legálisan engedélyezett adósságokat tüntetik fel a könyvelésekben; valójában ez az állítólagos mennyiség csak az aktuális teljes adósság egynegyede. Globális gazdaságotok gyorsan a következő válságsorozatba csúszik, amit örökre meg kell oldani. Földi szövetségeseink ügyesen csúsztatják az új rendszert oda, ahol az átveszi a hatalmat, amikor a halálos bukás megtörténik. Pénzügyi rendszeretek halálos bukása el fogja űzni az összeesküvés által irányított kormányokat a hatalomról.

Elsődleges felelősségünk az, hogy mindezt a felfedés és az első kapcsolatfelvétel irányába tereljük. Összekötő személyzetünk kialakított egy összetett megállapodást, ami beleillik azon alapelvekbe, amiket a nemzetek aláírtak 2011 tavaszán a Monaco and Paris Accords (Monaco-i és Párizsi Egyetértés)elnevezésű találkozón (szerk.megj.: ez 122 nemzet szövetsége). Ezek a nemzetek fenntartják a Dumbarton Oaks pénzügyi és kincstári egyezmény és az azt követő későbbi megállapodások megszegését, amikben a II. világháború vége óta tartott konferenciákon állapodtak meg. Ezeket az utóbbi dokumentumokat most felváltották azok, amiket a mi szent társaságaink és világotok számos nemzete fogalmazott meg az elmúlt két évtizedben. Számos bírósági ügy, és az arany, ezüst és platina raktárak létezése elegendő ahhoz, hogy biztosítson egy új globális kemény-valuta rendszerre való áttérést, és tovább törvényesítse ezeket a megállapodásokat. Az elsődleges buktató továbbra is az összeesküvés-hátterű fő kormányok. Mindazonáltal ezek a kormányok már számos nemzetközi bírósági szabályzat szerint törvénytelenek.

Ahogyan említettük korábban, világotok nemzetállamainak kormányzási rendszere valójában a Római Birodalom illegális működési elvének egy törvénytelen állandósulása. Világotok összes jelenlegi kormánya az eredeti szuverenitását annak az engedélynek köszönheti, amit a Pápa adott, amikor Róma Császárának a helyetteseként cselekedett. Ez a ténylegesen Római kormányzási forma most készen áll arra, hogy egy törvényesebb, szokásjog verzió kerüljön a helyére, melyben a szuverenitás valóban visszakerül a néphez (az ő polgáraihoz). A változást már egy sor megállapodás által kinyilatkoztatták, amiket nemrég írt alá egy világotok eredeti törzsfőiből és sámánjaiból álló csoport. Ezek bejegyzett változások a legális kormányzásotokra, melyek most készen állnak, hogy bolygótok kormányzását egy teljesen új szintre léptessék. Sok újonnan kijelölt tisztviselőt ezek az ősi csoportok jogosítottak fel arra, hogy kezükbe vegyék az irányítást ebben az új kormányzásban, és biztosítsák az új pénzügyi rendszer bevezetését, és az égboltotokon való jótékony jelenlétünk hivatalos közzétételét.

A közzétételt létfontosságú a lehető legjobb módon bevezetni számotokra. A sötét összeesküvés régóta úgy fest le minket, mint valami sötét betolakodókat, akik alattomos tervekkel rendelkeznek. Ez távol van az igazságtól! A Mennyország szárnyai alatt vagyunk itt egy szent első kapcsolatfelvételi küldetésen. A galaktikus protokoll szerint, mint azt gyakran említettük nektek, ti egy olyan társadalom vagytok, amit a mi tudományos és Felfedező csapataink még a kapcsolatfelvételre felkészületlennek tekintenek. Ebből eredően, ez a küldetés megajándékozott minket sok olyan egyedülálló helyzettel, melyek megkövetelték a Mennyországtól, hogy megadjon nekünk olyan formális adományokat, amik lehetővé teszik számunkra az előrehaladást. Ezen rendelkezésekkel vezérelve, átalakítottuk ennek a küldetésnek a prioritásait számos alkalommal, de a célunk ugyanaz maradt. Ennek a küldetésnek egy másik nem szabványos aspektusa az a mód, ahogyan elértük céljainkat. Most végül arra a pontra jutottunk, ahol ezeknek a munkáknak a gyümölcsei megnyilvánulhatnak. Az első kapcsolatfelvétel elhozza nektek azokat az eszközöket, amik visszajuttatnak titeket a teljes tudatosságba, és lehetővé teszik számotokra, hogy újraegyesüljetek spirituális és űrcsaládjaitokkal, az új tudás összes csodájával, és azon új kalandokkal együtt, amiket az előidéz.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok esemény jó úton halad. Állandó kapcsolatban vagyunk Agarthai testvéreinkkel, mivel ők koordinálják azokat a változásokat, amik úgy vannak ütemezve, hogy rövidesen megtörténnek. Belső Földi hittestvéreink arról tájékoztattak minket, hogy az a sok összetett lépés, ami valóságotok hivatalos módosításának beteljesítéséhez szükséges, még mindig a terv szerint halad. Figyeljük, ahogyan a jelenlegi kormányzati rendszereitek olyan műveletbe kezdenek, ami a hivatalos kormányátadás előhírnöke. Ezek az előzetes lépések egy sor nemzetközi jogi döntés alapján történnek, melyek előidézik a változás okait. Pénzügyi fronton, a jelenlegi rendszereitek egy rendszerhiba folyamatban vannak, ami most elég nyilvánvaló azoknak a szakértőknek, akik ezeket az irányzatokat elég közelről figyelemmel követik. Izgatottak vagyunk, hogy új valóságotok előhírnökei testet öltenek, miközben tudjuk, hogy ezek a bevezető változások csupán a kezdetei annak, ami igen hamarosan átalakítja ezt a sötét birodalmat.

A Fény mindenütt csodákat működtet érdekünkben, és kegyesen megáldunk minden egyes napot! Mindazonáltal a sötétség fenntartja azt az illúziót, hogy semmi sem változik, és ez az ahogyan az elmúlt 13 évezrede működnek. Ismerjük a módját annak, hogy a változások hirtelen érkezzenek, és a módosulások ily módon előttetek fognak megtörténni. Társaink azt jelentik, hogy a sötétség neheztelve engedi ezen valóságváltás előfeltételeinek az előre jutását, így robbantva ki azt a kulcsfontosságú pillanatot, amikor a változások sokasága valóban megtörténik. Örülünk, hogy spirituális és űrcsaládjaink felügyelik ezeket a változásokat, és speciálisan kijelölt csapatokkal együtt, arra való tekintet nélkül valósítják meg a változásokat, hogy mik a sötétség végső trükkjei! A Teremtő és az isteni terv rendelte el ezt a Fénybe jutást, és valóban megtörténik. Mindegyikőtök meg lett áldva, és a teljes tudatosságba vezető isteni országúton vagytok.

Ahogy a Fény növeli intenzitását mindenütt világotokban, űrtestvéreink jelenléte is észrevehetőbbé válik. Az űrhajó, amit az éjszakai és a nappali égbolton láttok, azért van itt, hogy beharangozza ezt az isteni változást. Mi is készen állunk bemutatkozni nektek, és a szent társaink készülnek megtenni híradásaikat azon különleges szent igazságokkal kapcsolatban, amiket meg kell tudnotok, rövidesen a kormányzati és pénzügyi változások hivatalos megtörténését követően. Ily módon a Galaktikus Föderáció és a Fénycsaládjaitok megmutathatják magukat és kifejthetik a Szellem nagy ajándékát, ami hamarosan teljes tudatosságú Fénylénnyé fog transzformálni titeket. Ez a szent átalakulás újra fogja egyesíteni a ti fizikai, mentális, spirituális, magasabb mentális és érzelmi testeiteket. Akkor képessé váltok megteremteni sikeres új csillag-nemzeteteket, és tárt karokkal üdvözölnek újra a galaktikus közösségben, ami nagy örömmel vár titeket!


Ma átnéztük azokat a körülményeket, amik gyorsan formálódnak ki körülöttetek, hogy megajándékozzanak benneteket egy izgalmas átalakulással. Az isteni terv és a Teremtő rendelkezései ezen csodás új birodalom peremére juttattak minket. Itt az idő örvendezni, és előkészülni ezen események üdvözlésére, ahogyan azok megnyilvánulnak szemeitek előtt! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/99276D8E-1C1A-43F4-B1A7-180BE742AD83.html

2012. november 26., hétfő

KAPCSOLÓDJ A SZÁNDÉK ENERGIAMEZEJÉHEZ! A szándék hét arca:
  1.  A teremtőképesség arca
  2.  A jóság arca
  3.  A szeretet arca
  4.  A szépség arca
  5.  A terjeszkedés arca
  6.  A korlátlan bőség arca
  7.  A fogékonyság arca


JELENÍTSD MEG MAGADBAN A SZÁNDÉK ENERGIAMEZEJÉT

1. Vizualizáld a szándék hatalmát! Igyekezz elérni, hogy az energiamezőnek, vagyis a szándék hatalmának általad alkotott elképzelése jelenjen meg lelki szemeid előtt! Légy fogékony mindarra, ami az energiamezőről alkotott elképzelésed megjelenítése közben feltűnik! Jóllehet tisztában vagy azzal, hogy láthatatlan, ezért csak hunyd le a szemedet, és figyeld, milyen képeket fogadsz be. Ismételd el a hét szót, amelyek a szándék hét arcát jelenítik meg: teremtő, jóságos, szerető, szép, terjeszkedő, bőséges és fogékony! Vésd emlékezetedbe e hét szót, és használd fel őket, hogy összhangba hozzanak a szándék hatalmával, amikor magad elé képzeled! Emlékeztesd magad, hogy amikor a szándék e hét arcával össze nem egyeztethetően érzel vagy viselkedsz, akkor megszakadt kapcsolatod a szándék hatalmával! Hagyd, hogy e hét szó ékesítse fel a szándék hatalmának vizualizált képet, és figyeld meg nézőpontod elmozdulását, amint újra megteremted a kapcsolatot ezzel a hatalommal!

2. Légy olyan, mint egy tükör! A tükör torzítás és bírálat nélküli képet ad. Gondold el, hogy egy tükörhöz vagy hasonlatos, s bírálat és véleményalkotás nélkül tükrözöd vissza mindazt, ami veled történik. Légy független mindazoktól, akik belépnek az életedbe; vagyis ne kívánd, hogy a te szeszélyeid szerint maradjanak, menjenek vagy jelenjenek meg! Hagyj fel önmagad és mások bírálatával - ne nevezd se magadat, se mást túl kövérnek, túl magasnak, túl csúnyának; egyáltalán: ne ítélj negatívan! A szándék hatalma mindennemű bírálat és kötödés nélkül fogad el és tükröz vissza téged; próbálj te is ugyanígy eljárni mindennel, ami az életedben feltűnik! Adj tükörképet!

3. Várd el a szépséget! Ez a javaslat arra is kiterjed, hogy a szépséggel egyetemben a jóság és a szeretet jelenlétét is várd el az életedben, s mindezt azzal segítsd elő, hogy szívből szereted önmagadat, környezetedet, és mély tiszteletet tanúsítasz az élet egésze iránt. Bárhol is vagy, mindenütt akad valami megtapasztalásra váró szépség. Most nyomban nézz szét magad körül, és válaszd a szépséget figyelmed célpontjának! Mennyire különbözik ez attól, mint amikor megrögzött éberséggel lesed, mikor érezhetsz fájdalmat, haragot vagy sértődöttséget! A szépség elvárása segítségedre lesz a szándék hatalmának érzékelésében.

4. Meditálj a megbecsülésről! Gyengéden szeresd az energiát, amelyen a jelen és a jövő valamennyi élőlényével osztozol, sőt meg azokkal is, akik előtted léteztek! Érezd az életerő árhullámát, amely lehetővé teszi számodra, hogy gondolkozz, aludj, mozogj, eméssz vagy akár meditálj! A szándék hatalma reagál az iránta érzett megbecsülésedre. A testedben lakozó életerő kulcsfontosságú vágyaid szempontjából. Amikor megbecsülést érzel életerőd, mint a szándék hatalmának képviselője iránt, az eltökéltség és megértés hulláma árad keresztül rajtad. A megbecsülésről folytatott meditációdra válaszul lelked bölcsessége veszi át a parancsnokságot, amely ismer minden megteendő lépést.

5. Űzd el a kétséget! Ha száműzöd a kétséget, akkor a bőség uralkodik, és minden lehetségessé válik.Mindnyájan azon igyekszünk, hogy gondolataink felhasználásával megteremtsük a tetszésünk szerinti világot! Ha kételkedsz abban, hogy képes vagy megteremteni a szándékaid szerinti világot, akkor elutasítod a szándék hatalmát. Még amikor semmi jelét sem látod, hogy életed vágyai éppen beteljesülőben vannak, akkor is adj kosarat a kételynek! Ne feledd, a szándék villamos fogantyúja készenlétben várja, hogy fellebegj hozzá, és belekapaszkodj.

Shakespeare kijelentette: ,,Árulónk a kétség: attól foszt meg, mit könnyedén elérnénk, ha volna merszünk."Sri Ramana Maharsi pedig a következő észrevételt tette: ,,A kétség az önátadás hiánya miatt támad."

Természetesen dönthetsz úgy, hogy kételkedsz mások szavában, vagy saját érzéki tapasztalatidban, ám ha arra a tudásra kerül sor, hogy a szándék egyetemes ereje tervezett meg és teremtett erre a világra téged, akkor űzd el a kétséget!  Ne kételkedj abban, hogy egy olyan energiamezőből teremtettél, amely mindenkor elérhető számodra.

Egy gyönyörű nő, az 1923-ban Indiában született Sri Matadzsi Nirmala Devi tökéletesen tudatos állapotban érkezett e Földre, és Mahatma Gandhi ásramjában élt, aki gyakran kért tőle tanácsot spirituális kérdésekben. Életét a békéért végzett munkában töltötte, és felfedezett egy egyszerű módszert, amelynek a segítségével minden ember elérheti önmaga kiteljesedett tudatosságát. A szahadzsa-jógát tanítja, és sosem kért pénzt oktatásáért. Ő a következő pontokat hangsúlyozza - amely a szándékhoz való kapcsolódásról szól:

· Nem ismerheted meg életed értelmét, amíg össze nem kapcsolódsz a téged megteremtő hatalommal.

· Nem ez a test vagy, és nem ez az elme vagy; a Szellem vagy... ez a legnagyobb igazság.

· Meg kell ismerned szellemedet... mert a Szellem megismerése nélkül az igazságot sem ismerheted meg.

·A meditáció az egyetlen út, amelyen fejlődhetsz. Nincs más kivezető út. Mert amikor meditálsz, csend honol benned. A gondolatok nélküli tudatosság állapotában vagy. Ekkor megy végbe a tudat fejlődése.

Kapcsolódj össze a hatalommal, amely megteremtett, tudd, hogy te magad vagy ez a hatalom, légy vele bensőséges viszonyban, és meditálj, hogy lehetővé tedd a tudat fejlődésének folyamatát! Mindez valóban nem kevesebb, mint nagyszerű összegzés egy tökéletesen tudatos emberi lénytől.


ÖT JAVASLAT ARRA,  HOGYAN KAPCSOLÓDJ A SZÁNDÉK ENERGIAMEZEJÉHEZ:

1. Hogy megvalósíthasd vágyaidat, harmonizáld őket belső párbeszédeddel! E belső párbeszédet pedig a kedvező beszámolókra és eredményekre összpontosítsd. Belső hangod képzeletedet tükrözi, képzeleted pedig az összekötő kapocs a Szellemmel. Ha tehát belső párbeszéded ellenkezik vágyaiddal, akkor e vitában bizony az előbbi fog győzni. Hozd hát összhangba vágyaidat és képzeleted szavát, s e vágyak végül valóra fognak válni!

2. Gondolataid végcéljukból induljanak ki! Vagyis éld át bensődben a vágy beteljesülésének érzését, és a felmerülő akadalyoktó1 függetlenül őrizd meg magadban ezt a képzetet! Előbb-utóbb e végcéljából kiinduló gondolkodásmód alapján fogsz cselekedni, a teremtés Szelleme pedig együtt fog működni veled.

3. Hogy levetkőzhesd hibáidat, szándékaid legyenek hajlíthatatlanok; ily módon összehangolódsz a mindent megteremtő egyetemes szellem hajlíthatatlan szándékával! Ha például nekilátok egy könyv megírásának, akkor szilárd képet őrzök elmémben a befejezett műről, és nem hagyom szándékomat szertefoszlani. Semmi sem tarthat vissza e szándék megvalósításától. Egyesek azt mondjak, hogy nagyon fegyelmezett vagyok, de én jobban ismerem magamat. Hajlíthatatlan elszántságom az, ami nem éri be beteljesülésénél kevesebbel. Sürget, nógat, ösztökél, amíg végül szinte varázslatos módon belevon az írás terébe. Ébren és alvás közben egyaránt minden gondolatom a bennem elő képre összpontosul, és sosem hiányzik belőlem az áhítat az iránt, ahogyan e kép egésze összeáll.

4. Írd le a szándék hét arcát tízszer tizenöt centis kártyákra! Lamináltasd őket, és helyezd el azokon a kulcsfontosságú helyeken, ahol egész nap szem előtt vannak! Emlékeztetőül fognak szolgálni számodra, hogy közösségben maradj a teremtő Szellemmel. Arra van szükséged, hogy mintegy bajtársi kapcsolatban állj a szándékkal. A hét emlékeztető kártya, amelyeket fontos helyeken teszel ki lakó- és munkahelyi környezetedben, pontosan ezt fogja elősegíteni.

5. Mindig tartsd szem előtt Isten bőségének a gondolatát! Ha bármilyen másféle gondolat merül fel benned, rögtön Isten bőségét állítsd a helyébe! Mindennap emlékeztesd magadat, hogy az univerzum nem lehet szűkmarkú és ínséges. Csakis bőséget rejt, vagy ahogy Szent Pál oly tökéletesen megfogalmazta: ,,Az Isten pedig hatalmas arra, hogy rátok árassza minden kegyelmét." Ismételgesd ezeket a gondolatokat a bőségről, amíg tulajdon benső igazságodként nem sugároznak!

Ezzel zárom a szándékkal való összekapcsolódás útjának lépéseit. Mielőtt azonban szaltót vetnél a felfoghatatlanba, arra buzdítalak, hogy vizsgálj meg minden egyes, önmagad elé állított akadályt, amelyet el kell utasítanod és le kell rombolnod, miközben újra éltető elemeddé teszed a szándék e hatalmát, amely már azelőtt a szívedben élt, mielőtt e szív egyáltalán testet öltött volna. Ahogyan William Penn megfogalmazta:,,Akiket nem Isten kormányoz, azokon zsarnokok uralkodnak." Azonban ne feledkezz meg arról, hogy ezek a zsarnokok gyakran az önmagunk elé állított úttorlaszok, amelyeket az alsóbbrendű énünk emelt!

MINDEN PILLANATBAN TEREMTESZ!


Gyakran kérdezik tőlem, mik azok a megerősítések és hogyan lehet használni őket? Egy megerősítés lehet bármilyen megállapítás - akár pozitív, akár negatív. Ha folyamatosan használjuk őket, hiedelemmé válnak és mindig eredményt hoznak, néha olyan utakon, amit el sem tudunk képzelni.

Én mindig azt mondtam: Az élet egyszerű. Amit kibocsátunk, azt kapjuk vissza.
A megerősítést egész nap mondogathatjuk hangosan vagy csak magunknak gondolatban, mint pl. hogy "minden rendben van". Vagy lehet egy listánk 20 megerősítésről és minden nap leírhatunk vagy mondogathatunk egyet. Hogy hányszor mondogatjuk vagy írjuk le, az egyéntől függő.

Ha ezekre a megerősítésekre koncentrálunk és fokozatosan megváltoztatjuk gondolkodásmódunkat, belső hangunk azonnal reagál ezekre az új gondolatokra, 2 lehetséges módon: félelemmel vagy szeretettel.
Ha félelmet érzünk, azt kell mondanunk magunknak: "Köszönöm, hogy megosztod velem! Ez egy olyan gondolat, melyet sokszor fogok neked küldeni, ezért szokj hozzá!"
Ez olyan, mintha elménk egy tárhely lenne és ezek a gondolatok új mappák, miket elhelyezünk benne.

Ez az a pillanat, amikor vagy élvezed az életed vagy nem. Amit most érzel, az teremti meg a holnapod. Nem csodálatos tudni ezt? Te vagy felelős életedért!

Nincs időd negatívan gondolkodni, mert azzal csak több olyat teremtesz, amire azt mondod, nem akarod. Ha pozitív megerősítéseket használsz és mégsincs eredménye, akkor gondolj vissza, milyen gyakran engeded meg magadnak a nap folyamán, hogy rosszul érezd magad vagy csalódott légy! Pontosan ezek az érzések azok, melyek eltolják pozitív megerősítéseid manifesztálódását és blokkolják a jó áramlását.

Egy állandóan terjeszkedő, korlátlan Univerzumban élünk. A rendelkezésünkre álló lehetőségek messze felülmúlják azt, amit az emberi elme el tud képzelni. Az egyedüli dolog, ami korlátoz bennünket, az a gondolkodásunk. Gondolatainkat a korlátokról való gondolkodásra pazaroljuk. Gondolataink különlegesek. Minden egyes kigondolt gondolat alakítja jövőnket. Minden gondolat!

Minden egyes gondolat, amitől rosszul érezzük magunkat, elpazarolt gondolat. Nem csak a pozitív gondolkodás és egy nagyszerű élet megteremtésének lehetőségét veszítjük el általa, hanem még hozzá is adunk a negatívokhoz, ami kellemetlen élményeket hoz nekünk.

Minden gondolat különleges. Megtanulhatunk pozitív megerősítésekben gondolkodni. Igen, egy kis munkával jár irányításunk alá vonni gondolatainkat, de a jutalom óriási. A múltnak nincs hatalma felettünk. Még a problémáknak sem lesz hatalmuk felettünk. Az erőnk azokban a gondolatokban rejlik, amelyeket ma választunk. Emlékezz rá, végtelen lehetőségek állnak előttünk!

Gondolhatunk boldogságra. Gondolhatunk pozitív gondolatokat. Mondhatjuk: Igen, meg tudom csinálni! Gondolhatunk olyan dolgokra, melyek boldoggá tesznek. Megtanulhatunk csak a jó dolgokra gondolni a világban. Egy mosollyal köszönthetjük a napot. Tudtára adhatjuk a világnak, hogy boldogok vagyunk, mert élünk. Kifejezhetjük hálánkat minden fordulatnál. Szerethetjük testünket. Lehetünk önmagunk legjobb barátai. Tetteinkkel példát mutatunk gyermekeinknek. Csak azáltal, hogy figyelnek bennünket, megtanulják, hogy teremtsenek boldog, teljes életet.

A jutalmunk pedig az lesz, hogy megfigyelhetjük, amint életünk napról napra a legboldogabb, legszeretetteljesebb, leggazdagabb élménnyé válik. És ez ki fog tartani maradék földi napjainkra. Ezért gyakorolj úgy gondolkodni, amitől jól érzed magad. Ezen a módon mindig az örömből teremted életed az örömbe. Az öröm mindig több olyat hoz, aminek örülni tudsz.

Megerősítés: Én vagyok elmém egyedüli gondolkodója - és én örömteli, boldog, szeretetteljes, pozitív gondolatokat választok. Szeretem az Életet és az Élet szeret engem.

HANGOLÓDJ ÖSSZE AZ ELVÁRÁSAIDDAL!Az elvárásaink gyakorlatilag olyan gondolatok,amely éppen most vannak megnyilvánulóban az életünkben.Ne feledd,hogy azt kapjuk,amivel energetikailag összehangolódunk,tehát ha elvárjuk,hogy ez elképzelésünk beváljon akkor egy olyan gondolatot hozunk létre amelynek elérkezett az ideje!A mi feladatunk az,hogy a gondolataink energiáját összhangba hozzuk azzal amit igazán magunkhoz akarunk vonzani.

Nagyon fontos,hogy hangolódjunk össze a vágyainkkal,és az elvárásainkkal!Látnunk kell,ahogyan a kívánt dolgok megérkeznek az életünkben,és tudnunk kell,hogy semmi sem állíthatja meg őket.

Elvárásainkat megfelelő változtatásokkal hozzá kell igazítanunk a Szellemhez.Nincs hatalmasabb annál a gondolatnál,amelynek elérkezett az ideje!

Próbáld ki -e szavakat személyes megerősítésként,mely révén ráhangolódsz a következő új elvárásra:Vágyom rá,és máris úton van felém!Nincs miért aggódnom!

Bármi is legyen a kérésed:egy állás,...anyagiak,..vagy az egészséged helyreállítása,egy információ,vagy amit csak akarsz,mondd magadban:Ezt a gondolatot semmi sem állíthatja meg,hiszen tökéletes egyensúlyban vagyok Létem Forrásával!Az Istenre eszmélés állapotában vagyok,és Istennel minden lehetséges,kivétel nélkül miden!

Nem változtathatjuk meg az univerzumot,csak,hogy mi jobban érezzük magunkat:Csak az elvárásainkat kell átalakítanunk,hogy együtt rezegjenek az univerzummal.Ne feledd,hogy az elvárásaink egyes-egyedül a miénk!Olyan gondolatok,melyeknek az ideje elérkezett,....és melyek mindig úton vannak felénk!! 

Dr.Wayne W. Dyer

TE VAGY ÉLETED TEREMTŐJE!
Az az egyszerű rész, amit a legtöbben nem értenek, hogy minden gondolat, minden kimondott szó alakítja jövőnket. A gondolataink kilépnek az Univerzumba és ott elfogadtatnak és visszatérnek hozzánk tapasztalatokként. Ez nagyon egyszerű, de a legtöbben nem értik, sosem hallottak róla és azt hiszik, valami különleges. Azonban ha valóban el tudod fogadni a tényt, hogy minden alkalommal, mikor valamire gondolva és minden alkalommal egy szót kimondva kifested a jövődet vagy készíted a vacsorádat vagy nevezd ahogy akarod - teremtesz. A saját életedet alkotod meg.
Egyszerű, de nehéz elfogadni, de ha egyszer elfogadod, akkor elkezdheted megalkotni életedben azt, amit akarsz. És kezdesz tudatában lenni annak, mit nem akarsz az életedben és hogyha járultál hozzá.
A legtöbbünk csak gondolkodik, gondolkodik és nem figyel rá, mire gondol. Csak tesszük, de ez az, amit gyakorolnod kell. Gyakorolnod kell, hogy tudatában légy annak, amire gondolsz. Ennek egyik módja, ha időnként mondogatod magadnak: Mire gondolok? Szeretném, ha ez a gondolat teremtené jövőmet? Szeretném megtapasztalni azt, amit ez a gondolat hozhat nekem?
Eltart egy darabig, de ha elkezdünk akár a legalacsonyabb szinten is tudatában lenni gondolatainknak, már elkezdhetjük a változtatást.

Cselekvő megerősítések

Úgynevezett "cselekvő megerősítésekkel" indulunk. Ez azt jelenti, hogy pozitív állításokat teszel életedről. És folyamatosan teszed. Lehet reggel, lehet délben, éjjel. Naponta 2-szer vagy ahogy gondolod. Szokásoddá teszed. És amint elkezded csinálni, a dolgok kezdenek megváltozni. Talán csak egy nagyon kicsit. Én ezt úgy nevezem, hogy zöld lámpát kapsz a parkolókhoz. Nem nagy dolgokra gondolok. Bár jó lehet, ha egymás után 3 zöldet kapsz.

A megerősítéseket vagy leírod egy papírra, a falra, egy tükörre, vagy csak mondogatod. Én általában azt tanácsolom, hogy tükör előtt álva mondják a megerősítéseket, mert az nagyon erőteljes, mikor a saját szemedbe nézve kapsz elismerést önmagadról vagy észreveszed, hogy elutasítod önmagad, amikor valami pozitívat mondasz magadról.

Ez lenne tehát a kezdet. Mondd regel! Amikor felkelsz, állj a tükör elé. Ez nagy dolog és sokaknak nagyon nehéz, de belenézek a tükörbe és azt mondom: Szeretlek. Igazán szeretlek.
Olyan nehéz ezzel kezdeni, mert mindarra gondolnak, ami nincs rendben velük, de így kezdeni a napot nagyon hatásos.
Ne feledd, az Univerzum figyel minden szóra, minden gondolatra és azt mondja, oké, megkaphatod. És elkezdi szállítani a dolgokat. Csodálatos a működése.
Ha egy jó pozitív megállapítást teszel magadra, az Univerzum ki fogja találni, hogyan valósítsa meg, hogyan hozza be életedbe. Olyan dolgok is megtörténhetnek, amire nem is számíthattál, de meg fognak történni.

Ha belegondolsz, a pozitív megerősítések olyanok, mintha elültetnél egy magot. Nem feltétlenül igaz az adott pillanatban, de olyan valami, amit szeretnél, hogy igazzá váljon.
Tehát elülteted a magot és várod, hogy növekedjen. Talán 3 magot ültetsz és várod, hogy növekedjenek. Nem fogsz 2 napot várni, aztán kikaparni, hogy megnézd mi történik. Elvárod, hogy fejlődjön, mert elindítottad a folyamatot és a mag növekedni fog, ha elegendő napfényt és vizet kap.

Váljon szokásoddá és csináld minden nap! Jó alkalom reggelente és este, mielőtt lefekszel.

A hála hatékony. Légy hálás mindenért! Azt mondanám az Univerzum szereti a hálát. Minél több dologért vagy hálás, annál több olyat kapsz, amiért hálás lehetsz. Mint amikor kapsz egy ajándékot és azt mondod: Jaj Istenem, utálom ezt a színt és nem áll jól! Ez az illető nem fog többé megajándékozni. De ha azt mondod, csodálatos, köszönöm, nagyon értékelem, nagyszerű, akkor ez a személy valószínűleg minden alakalommal venni fog neked egy ajándékot, amikor lát valamit, amit szeretnél.
Ilyen az Univerzum is. Az Univerzum szereti a hálát.

Csak jó dolgok várnak rám

Ha az a mély meggyőződésed, hogy nem érdemled meg a jó dolgokat életedben - és sokan éreznek így -, akkor előfordulhat késlekedés és néha azt mondják, a megerősítések nem működnek, hiába csináltam. Mondjuk gazdagsággal kapcsolatos megerősítéseket mondogatnak és állítólag semmi nem működik, semmi sem történik.
Én azt kérdezem, naponta hányszor mondják el a megerősítést? Azt mondják, kb. 3-szor.
Én azt kérdezem, hogy hány szegénységgel kapcsolatos megerősítést mondanak naponta? És a válasz lehet 300 is.

Az egyik gondolatom az, hogy csak jó áll előttem. Sok éve ismételgetem. Ezért nem nagyon számít, hogy mi történik az életben, mert tudom, hogy jó lesz.
Nem változtathatod meg gondolataidat, ha nem tudod, mik a gondolataid

Sokféle módja is lehet annak, hogy tudatossá váljunk. Mivel sok hiedelmünk nem tudatos, nincs róla tudomásunk, időt kell fordítanunk annak megfejtésére, hogy mik azok. Mindig azt mondom, hogy a legjobb gyakorlat, ha veszünk egy nagy papírlapot és felírjuk a tetjére, mit gondolunk a férfiakról, nőkről, pénzről és bármiről, ami eszünkbe jut. És csak felírok mindent, ami felmerül bennem. Akár jól hangzik, akár nem. Csak írd le!
Nézd meg őket! Mennyi a pozitív és mennyi a negatív?

Ha meg tudod fordítani a negatívakat pozitív megerősítésekre, akkor elkezdheted kitakarítani azokat a mondjuk pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet, melyek nem pozitívak számodra és amelyek visszatartanak.
Sok dolog lehet az életedben. Ha valóban felismered, hogy mit hiszel ezekről a dolgokról.

Tehát nem változtathatod meg a gondolataidat, ha nem tudod, mik azok. Sok gondolat van és mi elkezdjük tanulmányozni őket.
Olyan ez, mint egy számítógép. Ha magad elé teszed ezt a számítógépet és nem tudod, mit kezdj vele, akkor ez egy darab hulladék. Ha azonban megtanulod a nyelvét, csodák történnek.

És pont ilyen a gondolkodás törvénye. Ha megtanulod, hogyan működik, akkor csodák történnek. Amit gondolsz és amit hiszel, az válik számodra igazsággá. Gondolataid teremtik életedet. Ilyen egyszerű. Ha ezt meg tudjuk érteni, akkor óriási változást érhetünk el.

Szeresd önmagad!

Azt hiszem, valóban ott kezdődik, hogy felismered a tényt, hogy nem szereted önmagad. A legtöbben nem. A legtöbben nem elég jók, nem jól tették, vagy nem teszik helyesen vagy sosem lesznek elegek hozzá és határozottan nem szeretetre méltók.
Ha innen indulunk, akkor határozottan nehéz valami igazán jót teremteni.

Eleinte tehát, amikor ügyfelekkel foglalkoztam, ezeket a problémákat oldottuk meg, míg egy napon nagy csodálatomra felfedeztem, hogy ha megtanulnák elfogadni önmagukat olyannak, amilyenek, nem is kellene a problémákkal foglalkoznunk. Ez olyan volt, mint egy csoda. Minden jelentéktelenné vált.

Ez nehéz, mert azzal a hittel növünk fel, hogy nem vagyunk elég jók és semmi sem helyes.
Emlékszem, sokszor kérdeztem, mi a gond velük, mit tettek, ami olyan borzalmas, hogy nem tudják elfogadni. Soha de soha nem kaptam értelmes választ. Valami olyasmit mondtak, hogy túl kövér vagyok vagy hasonlók.

Ha arról beszélsz, hogy szereted önmagad, sokan azt gondolják, ez hiúság, pedig nem az. Semmi köze hozzá, csak annyi, hogy törődsz magaddal és elismered, hogy egy fontos teremtmény vagy.
Majdnem olyan, mint amikor a Bibliában azt mondják: felismerted, hogy Isten gyermeke vagy és emiatt tökéletes?

Mégha nem is vagy vallásos, akkor is beismerheted, hogy értékes teremtmény vagy. Ha valóban felismered értéked, akkor másként kezded magad kezelni és én azt hiszem ez az, ami olyan nagyon fontos önmagad szeretetével kapcsolatban. Ha nem ostorozod magad, nem húzod le önmagad, nem beszélsz arról, milyen csúnya vagy és nem mondogatsz olyanokat, hogy "ostoba vagyok" és elkezded bizonyos mennyiségű tisztelettel kezelni önmagad, ez hatalmas változást okoz, mert amit kibocsátasz az életben, az jön vissza hozzád. Ha a "rendben vagyok" érzését sugárzod ki, hogy elég jó vagyok így, ahogy vagyok és elfogadható vagyok, szeretem az életet és önmagam és elkezdesz hálát érezni önmagad iránt az életért, akkor az élet másképp fog kezelni, mert más kisugárzásod lesz, mást bocsátasz ki és mást kapsz vissza.
És ekkor fognak elkezdeni áramlani a dolgok.

Sokan nem ismerik fel ezt, de neked gyakorolnod kell, csak kezdd el! És pontosan ezért próbálom rábeszélni az embereket a sok tükör előtti munkára. Ha belenézel a tükörben a saját szemeidbe és azt mondod, szeretlek, igazán-igazán szeretlek. Ha segít, használhatod a saját neved: Louise, szeretlek.
Akkor ez eljut ahhoz a kisgyerekhez belül, akit olyan sokáig elutasítottál. Feltöri a gátat, vagy nevezd ahogy akarod, és elkezdődik egy pici csoda. Sok kis jó dolog fog történni.

Az Univerzum szereti a hálás embereket. Minél hálásabb vagy, annál több mindent kapsz, amiért hálás lehetsz. Ilyen egyszerű.
Az élet valóban nagyon egyszerű. Mi tesszük rendkívül bonyolulttá, de nem kellene.

Louise L. Hay